site_françaissite_en_neerlandaissite en allemand
gite_de_wallonie4epis_gite_wallonie

Het huis bevat:

  • Op het gelijkvloers : een kamer met een tweepersoonsbed, een kamer met 2 eenpersoonsbedden, een badkamer (douche, bad en dubbele lavabo), een aparte WC, een uitgeruste keuken (oven, koelkast, kookplaten, microgolf en vaatmachine) een TV hoek (teledistributie en DVD recorder) een eetplaats met familietafel en salonhoek bij een open haard.

  • Boven : een kamer met een twee persoonsbed en 2 eenpersoonsbedden, een kamer met een eenpersoonsbed en babybed (verplaatsbaar), een badkamer (WC, douche, bad en lavabo) alsmede een grote kamer met een tweepersoonsbed, een eenpersoonsbed en een privé badkamer (WC, bad en lavabo).


  • In de kelderverdieping : een wellnessvertrek met jacuzzi, sauna, douche en ontspanningszetels. Op deze verdieping bevinden zich eveneens een wasmachine, een droger en een diepvries, plus een gesloten garage voor een wagen of fietsen, alsmede een ping-pong tafel.

  • Buiten : een groot park met bomen en spelen voor kinderen (schommels, glijbaan en zandbak), barbecue, petanquebaan en twee terrassen. Het ingangspad van het huis kan 3 wagens bevatten.