site_françaissite_en_neerlandaissite en allemand
gite_de_wallonie4epis_gite_wallonie
Welkom!

Villa Lauvini nestelt zich in het hartje van de Ardennen, op de hoogten van het dorp Ligneuville. Ze biedt U onthaal voor een weekend, een week, of meer! We spannen ons in opdat uw verblijf in de Ardennen verloopt naar de beste condities qua comfort.

villa lauvini en ardennes

Gelegen aan de rand van het woud bestaat deze vakantiewoning uit 5 kamers en 3 badkamers. Ze kan tot 12 personen herbergen.
Op enkele kilometers afstand kunt U genieten van Plopsa Coo, Malmedy en Stavelot bezoeken, of, voor sensatieliefhebbers, de piloten gadeslaan langs het prachtige circuit van Spa-Francorchamps.

Villa Lauvini is uitgerust met alles wat U nodig hebt om uw verblijf aangenaam te maken (televisie, jacuzzi, barbecue, petanquebaan,…).

Deze site is bestemd om U meer informatie te bezorgen over Villa Lauvini, alsmede over de activiteiten die U in onze mooie streek kunt uitvoeren. U kunt daar ook alle nuttige inlichtingen vinden voor de reservering van uw volgend verblijf en genieten van kortingen voor een goedkope Ardense vakantie!